Tarieven

Wij berekenen een tarief per woord en niet per uur. Zodoende is onze prijsstelling volledig transparant. In Microsoft Word kunt u linksonder zelf zien hoeveel woorden uw tekst bevat. Uiteraard geven we een exacte opgave als u een offerte aanvraagt.

 

Per woord berekenen wij 25 eurocent en het minimum tarief is 50 euro. Dit is voor eenmalige vertalingen. Denkt u in de toekomst meerdere vertalingen te willen gebruiken, bijvoorbeeld voor correspondentie, het regelmatig updaten van uw website met nieuws of uw jaarlijkse brochure dan adviseren we u onze prepaid knippenkaart. U koopt vooraf een aantal woorden bij ons in en elke vertaling wordt hiervan afgeschreven. Zodoende geniet u een beter staffeltarief en wordt u bij kleine aanpassingen niet geconfronteerd met het minimum tarief van 50 euro.

 

boot 1vracht1

trein 1

 

Staffel
In plaats van het losse tarief van 25 cent per woord, kunt u een knippenkaart aanschaffen. Er zijn drie staffels:

 

Prepaid staffels Woordprijs Totaalprijs
A tot 2.500 woorden 21 cent € 525
B tot 5.000 woorden 20 cent € 1.000
C tot 10.000 woorden 19 cent € 1.900

 

All-inclusive
Uiteraard naast de vertaling zelf, zijn al onze tarieven inclusief een correctieronde door een proofreader. Het is bij ons niet mogelijk een contract zonder correctie af te sluiten. Wij willen u een 100% goede vertaling leveren en daarom vinden we dat een correctieronde onlosmakelijk verbonden is aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

 

Heeft u al een vertaalde tekst in huis, dan kunnen wij deze wel controleren. Voor proofreading rekenen we 5 cent per woord.

 

Altijd de laagste prijs
Wij offreren u altijd de beste deal. Standaard gaan we dan uit van eenmalige vertalingen. Stel u heeft een vertaling van 5.250 woorden. Wij bieden wij u aan een prepaid knippenkaart te kopen van 5.000 woorden a 20 cent en 250 woorden voor het losse tarief van 25 cent.

 

NB
Alle vermelde tarieven zijn exclusief 21% btw